Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

  • Familiebedrijf
  • Deskundig advies
  • Lage kilometerstanden
  • Topstaat occasions
  • Betrouwbaar
  • Familiebedrijf
  • Deskundig advies
  • Lage kilometerstanden
  • Topstaat occasions
  • Betrouwbaar
Subpage listing Image

Afspraak maken

Plan direct een afspraak in onze werkplaats via het contactformulier op onze site.

LEES MEER
Subpage listing Image

Apk

De APK voorkomt dat onveilige voertuigen aan het verkeer deelnemen. Bovendien is het wettelijk verplicht om auto's ouder dan 3 jaar jaarlijks te laten keuren.

 

Tijdens deze Algemene Periodieke Keuring wordt uw auto gecontroleerd op de minimale veiligheids- en milieueisen die in Europa van toepassing zijn. Hierbij worden onder andere uw banden, schokdempers, verlichting en remmen gecontroleerd.

LEES MEER
Subpage listing Image

Airco service

Houd uw airco in topconditie in Zwaag. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud aan uw airconditioning uit te laten voeren. Elk jaar verliest de airco namelijk normaliter een deel van het koelmiddel. Wanneer uw auto-airco te weinig koelmiddel heeft, kan dit leiden tot slijtage en dure reparaties. Bovendien kan een slecht functionerende airco zorgen voor een hoger brandstofverbruik.

LEES MEER
Subpage listing Image

Banden service

Het is cruciaal om uw banden in optimale conditie te houden, omdat ze een grote rol spelen in uw verkeersveiligheid. Door uw banden regelmatig te onderhouden, kunt u niet alleen fijner en veiliger rijden, maar ook flink geld besparen. Bij Flex Cars Zwaag in Zwaag bieden we zowel zomer- als winterbanden aan.

LEES MEER
Subpage listing Image

Remmen service

Remservice omvat het controleren, onderhouden en indien nodig repareren van remmen in uw voertuig. Het controleren van de remmen op slijtage, het vervangen van versleten remblokken en/of remschijven, en het waarborgen van een goede werking van het remsysteem. Het is essentieel om regelmatig remmen te laten controleren en onderhouden om de veiligheid van uw auto en andere weggebruikers te waarborgen.

LEES MEER
Subpage listing Image

Onderhoud & reparatie

Onderhoud Bij Flex Cars Zwaag in Zwaag zorgen we voor het onderhoud van uw auto. Goed en tijdig onderhoud voorkomt kostbare reparaties. Of het nu gaat om een grote of kleine onderhoudsbeurt, u kunt bij ons terecht. Grote en kleine onderhoudsbeurt.

LEES MEER
Subpage listing Image

Schadeherstel

Is uw auto beschadigd? Geen probleem. Laat de schade snel en professioneel herstellen door Flex Cars Zwaag in Zwaag. Het is verstandig om zowel bij grote als bij kleine schade de auto te laten controleren. Kosten en afhandeling van uw schade. Het is begrijpelijk dat u hulp kunt gebruiken bij het afhandelen van de schade met uw verzekering. Wij staan klaar om u hierbij te adviseren.

LEES MEER
image

Storingsdiagnose

Elektronische storingen zijn tegenwoordig veelvoorkomend in moderne auto's, vanwege de aanwezigheid van uitgebreide elektronica. Deze storingen kunnen vaak worden herkend aan waarschuwingslampjes op het dashboard of waarschuwingsgeluiden. Om de oorzaak van deze storingen te achterhalen, worden ze automatisch opgeslagen in het elektronische geheugen van uw auto zodat ze achteraf kunnen worden uitgelezen. Helaas levert dit niet altijd direct de exacte oorzaak van de storing op.

LEES MEER

Uitlijnen

Een goede uitlijning van uw auto is essentieel voor een optimale wegligging. Het heeft niet alleen invloed op uw rijcomfort, maar ook op uw brandstofverbruik en de levensduur van uw banden. Bovendien draagt het bij aan uw veiligheid. Door uw auto te laten uitlijnen bij Flex Cars Zwaag kunt u dus veel geld besparen.

LEES MEER
Subpage listing Image

AD pechhulp

Het team van de AD-garages zijn ware experts op technisch vlak. Zij onderhouden en repareren uw auto, ongeacht het merk, het model of de leeftijd. Het AD-garage netwerk is een netwerk met meer dan 4400 lokale werkplaatsen, verspreid over heel Europa. Onze monteurs worden voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van automechanica en -elektronica. De teams van de AD -garages voeren het periodieke onderhoud van uw voertuig uit volgens de exacte voorschriften van het automerk. De fabrieksgarantie blijft dus altijd behouden.

LEES MEER
whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website